Paris Hilton cu pisica la shopping





Paris Hilton, care are 17 catei, si-a marit menajeria cu o pisicuta, primita cadou de la doi fani cu care, in mod surprinzator pentru firea ei neiertatoare, starleta a facut pace. Anul trecut, acestia au avut o altercatie pe o autostrada cu Paris, despre care au povestit pe internet, numind-o pe vedeta "tarfa nebuna". In urma cu cateva zile, cei doi fani au asteptat-o pe Paris in fata casei din Los Angeles si i-au daruit pisicuta, pe care starleta americana a primit-o incantata. Imediat dupa despartirea de fani, Paris s-a urcat in masina si s-a dus glont la un petshop, ca sa-i ia tot ce se cuvine unei mascote de diva care se respecta.

Afectuoasa asemenea unei mamici, Paris n-a tinut cont de faptul ca avea o rochita de fite pe ea si si-a tinut strans la piept noua mascota pana la intrarea in magazin. Acolo, atenta sa-i aleaga felinei cele mai bune jucarii, produse de toaleta si tot feluri de suvenire care mai de care mai sofisticate si scumpe, vedeta a pus animalutul in carucior, printre cumparaturi, ca sa se poata misca mai usor printre rafturi. Insa nu pentru mult timp, pentru ca pisicuta a inceput sa se agite si sa miaune, moment in care Paris a luat-o imediat inapoi in brate, preferand sa lase caruciorul intr-un loc si sa continue shoppingul pentru felina cu animalutul dupa ea.

Dupa vreo doua ore petrecute in petshop, Paris a plecat fericita si cu cosul incarcat spre casa, unde a platit pe achizitiile facute pentru pisicuta in jur de 1.000 de dolari.